Sædanalyse

Hos Cryos kan du få testet din sædkvalitet, hvis du har forsøgt at få et barn over længere tid, eller hvis du bare gerne vil vide besked om kvaliteten af din sæd.

Få testet din sædkvalitet, hvis du er i tvivl

I ca. 1/3 af alle tilfælde af barnløshed ligger årsagen hos manden, fordi sædkvaliteten ikke er god nok. Har du og din partner over en længere periode forsøgt at opnå graviditet uden held, kan det være en god idé at lave en sædprøve og få undersøgt din sædkvalitet. Det kan være befriende at vide besked – og hvis sædkvaliteten er lav, betyder det muligvis, at I blot skal have hjælp til at blive forældre.

Sådan foregår en sædanalyse

Det er ikke nødvendigt at bestille tid på forhånd, når du skal have foretaget en sædanalyse hos Cryos. Du kan bare komme ind i en af vores afdelinger, når det passer dig bedst. Vi har afdelinger i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Når du ankommer skal du henvende dig i receptionen, hvor vores personale vil tage imod dig. Du skal herefter udfylde en formular med kontaktinformation, så vi kan kontakte dig, når vi har svar på din sædanalyse. Herefter vil personalet vise dig hen til en donorkabine, et lille rum, hvor du kan lave sædprøven. Når det er klaret, afleverer du den til personalet i receptionen.

Alternativt kan sædprøven laves hjemme hos dig selv. Vi skal blot have den senest 1 time efter udtømning. Vi anbefaler at sæden opbevares ved kropstemperatur f.eks. i bukselinningen eller under armen. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi seksuel afholdenhed i min. 2 døgn forud for sædprøven.

Du får tilsendt prøvesvaret på mail eller via telefon. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til sædanalysen.

Pris på test af sæd

En sædanalyse koster DKK 600,00 / EUR 81,25 inkl. moms.
Betalingen sker ved henvendelse via kontant, kreditkort eller MobilePay.

Vores afdelinger

Cryos har afdelinger i både København, Aarhus, Odense og Aalborg.
Du kan finde afdelingernes åbningstider og kontaktinformation her.