Donorprofiler med voksenfotos

Få et komplet billede af din fremtidige sæddonor med voksenfotos.

Har du nogensinde tænkt på, hvordan Cryos' sæddonorer ser ud som voksne? I vores donorsøgning kan du finde udvalgte donorer, der har vedhæftet professionelle voksenfotos i deres udvidede profil.

Donorprofiler med voksenfotos

Leder du efter en donor, der ligner dig eller din partner?

Vi ved, at mange har specielle ønsker, hvad angår deres donors fysiske karakteristika. Det kan for eksempel være, at du ønsker at finde en sæddonor med de samme fundamentale træk som dig selv eller din partner.

Alle donorer med voksenfotos har også en udvidet profil med et spørgeskema, børnefoto, håndskreven hilsen, lydfil og en profil af deres emotionelle intelligens. De er alle ID Release donorer, hvilket betyder, at dit barn på et senere tidspunkt har mulighed for at kontakte donoren.

Professionelle fotos af sæddonorerne

Cryos' donorer med voksenfotos har vedhæftet 5-6 farvefotos til deres donorprofil. Fotoene er taget af en professionel fotograf, og takket være deres høje kvalitet kan du tydeligt se donorernes fysiske træk.

Adgang til sæddonorernes voksenfotos

Du kan få adgang til donorerne med voksenfotos i donorsøgningen. Hvis du sætter flueben ved "ja" i drop down-menuen "Voksenfotos", kan du se alle donorer med voksenfotos. Profilerne er også markeret med guld i donorsøgningen og er let genkendelige.

Du skal købe adgang for at se voksenfotos af de udvalgte sæddonorer. Denne adgang giver dig mulighed for at se alle de voksenfotos, der er tilgængelige på det pågældende tidspunkt. Du har adgang i 3 måneder, og prisen er 200 euro ekskl. moms. Du kan købe adgang ved at klikke på voksenfoto-ikonet på en af donorerne med voksenfotos i donorsøgningen.

Der tilføjes løbende nye donorer med voksenfotos

Et udvalg af Cryos' sæddonorer har voksenfotos i deres profil. Der kommer løbende nye donorer med voksenfotos i donorsøgningen. Hvis du vil se, hvor mange donorer med voksenfotos, der findes lige nu, skal du bruge donorsøgningen og begrænse din søgning til voksenfotos.

Bemærk, at donorer, der allerede ligger på vores hjemmeside med en almindelig Udvidet Profil, aldrig efterfølgende vil få tilknyttet voksenfotos til deres profil. Hvis du har købt strå fra en donor uden voksenfotos, vil der således aldrig blive tilføjet voksenfotos til hans profil.

Søg efter donorprofiler med voksenfotos her.

Bemærk venligst at personen på billedet ovenfor er model og ikke en Cryos donor.