Dit reserveringsdepot

Nedenfor kan du læse hvordan du kan bestille udlevering, tilføje flere strå, forlængelse og ophævelse

Sådan får du udleveret donorsæden fra dit reserveringsdepot

Når du ønsker donorsæden leveret, kan det ske online med brug af dit brugernavn og password.

Du kan også udfylde en manuel udleveringsanmodning. Denne indsendes pr. email, brev eller fax til Cryos sammen med en kopi af sikker billedlegitimation f.eks. pas eller kørekort. Donorsæden fra dit reserveringsdepot kan sendes til din valgte sundhedsperson.

Sådan tilføjes flere strå til eksisterende reserveringsdepot

Så længe vi stadig har sæd fra sæddonor på lager, kan det købes online og lægges i dit eksisterende depot. Tilkøb foretages som almindelig reservering, hvor du blot vælger "Tilføj til eksisterende reservation" under "Vælg reservering".  Du betaler kun for én reserveringsperiode ad gangen, ligegyldigt hvor mange strå der ligger i depotet, og ligegyldigt om der tilkøbes strå senere.

Sådan forlænges reserveringsperioden

En reservation kan altid forlænges. I god tid inden udløb, sender vi en emailpåmindelse. Hvis man ikke har email, koster påmindelser pr. brev 7,50 EUR i gebyr. Hvis man ønsker anbefalet brev koster det 15 EUR i gebyr. Du kan forlænge reservationsdepotet online.

Sådan ophæves reserveringsdepotet

Når du ønsker at ophæve depotet, kan det ske online med brug af dit brugernavn og password. Du kan ophæve reserveringsdepotet online.

Du har også mulighed for at udfylde en manuel ophørserklæring, som indsendes til os pr. brev, mail eller fax til Cryos sammen med en kopi af sikker billedlegitimation f.eks. pas eller kørekort.
Du kan vælge kun at ophæve nogle af stråene fra dit depot. Når stråene er ophævede, får du 75 % af reserveringsbeløbet refunderet (tidligere aftaler kan være en anden procent) for de strå, som ikke er blevet udleveret.

Vi er her for dig

Hos Cryos ønsker vi at støtte dig og hjælpe dig på din rejse mod forældreskab. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information. Vi taler dansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk og hebræisk.