Studentermedhjælper til marketing (Aarhus)

Er du dygtig til engelsk, har et godt grafisk øje og er struktureret og omhyggelig, er det måske dig, vi søger til et spændende studiejob i Aarhus C.

Cryos søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe til i vores marketingafdeling med tekstarbejde og grafisk opsætning.

Primære arbejdsopgaver:

  • Korrekturlæsning på engelsk
  • Opsætning af tekst og fotos i InDesign
  • Redigering af fotos og lydfiler

Dine kvalifikationer:

Du er sandsynligvis bachelorstuderende inden for kommunikation eller sprog. Derudover er det meget vigtigt, at du er detaljeorienteret, omhyggelig og struktureret, og at du trives med at fordybe dig i den samme opgave i længere tid. Grundlæggende viden om Indesign og Photoshop er også et must.

Det tilbyder vi:

Vi tilbyder en stilling, hvor du har mulighed for at bruge dine sproglige og kommunikationsmæssige kompetencer og få relevant praktisk erfaring inden for dit felt.
Arbejdstiden vil være 5-10 timer om ugen, som kan fordeles på 1-2 arbejdsdage på vores kontor ved Vesterbro Torv i Aarhus C. Der kan evt. også blive mulighed for at arbejde hjemmefra.

Tiltrædelse: Snarest

Løn:
 Modsvarende kvalifikationer

Vi holder samtaler løbende - send derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt til Donor & Marketing Coordinator, Sara Kristensen på skr@cryosinternational.com. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan også rettes hertil.