Regulatory Compliance Manager (Aarhus)

Er du vant til at arbejde med international regulatory affairs og compliance? Og kunne du tænke dig at blive udfordret i en spændende branche, hvor du er med til at gøre en forskel for ufrivilligt barnløse?

Som Cryos Internationals nye Regulatory Compliance Manager vil du få et meningsfyldt arbejde med en høj grad af frihed og fleksibilitet. For den rette kandidat vil der være mulighed for at arbejde hjemmefra en stor del af tiden såvel som fleksible arbejdstider og evt. deltidsansættelse, der på sigt kan udvides til fuldtid. Derudover vil du opleve store faglige og personlige udviklingsmuligheder i en internationalt fokuseret virksomhed med store planer for fremtiden.

Hvad bliver du en del af?
Cryos International er en international sæd- og ægbank grundlagt i Danmark i 1987. Som Regulatory Compliance Manager arbejder du tæt sammen med CEO og den øvrige ledelsesgruppe, som du supporterer i juridiske spørgsmål og problemstillinger. Du bliver en del af et team, hvor kollegaer assisterer dig i det daglige arbejde afhængigt af det fagspecifikke område, fx med at sammenholde love og regler med interne arbejdsprocesser. Du bliver en del af et uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet, gode muligheder for faglig sparring og en stor kontaktflade til kolleger på tværs af virksomheden.

Hvilket ansvar løfter du?
Dine primære ansvarsområder er at sørge for compliance i Cryos Internationals interne systemer, processer og arbejdsgange beskrevet i standardprocedurer og retningslinjer. Du videreudvikler compliance-systemet og bistår derudover i forbindelse med interne audits.

Du får indflydelse på forretningen, da du med udgangspunkt i dansk og international lovgivning inden for fertilitetsområdet sparer med ledelsesgruppen og sikrer, at virksomhedens strategi og markedsføring tilpasses derefter. Du bidrager med at identificere forretningsmuligheder for Cryos og agerer bindeled til juridiske eksperter, advokater o.lign. nationalt såvel som internationalt. Derudover deltager du aktivt i lobbyarbejde overfor myndigheder, særligt i Danmark og EU.

Du er også den interne juridiske ressource i andre anliggender, såsom arbejdsretslige og kontraktuelle forhold, ansættelsesforhold, persondatalovgivningen m.m., og du agerer bindeled overfor eksterne rådgivere i juridiske sager. Derudover varetager du også juridiske spørgsmål og compliance for Cryos Internationals selskab i USA med kontakt til eksterne advokater.

Hvad bringer du med dig?

  • Kandidatuddannelse indenfor jura
  • Mindst 5 års erfaring med international regulatory affairs og compliance, gerne indenfor sundhedssektoren og/eller fra relevante myndigheder
  • Bredt kendskab til dansk lovgivning, fx persondataloven, funktionærloven, aftaleloven og købeloven
  • Gode kommunikations- og formidlingsevner på tværs af målgrupper
  • Dansk og engelsk i skrift og tale.

Hvem er du?
Du er kendetegnet ved en udadvendt, nysgerrig og samarbejdsorienteret tilgang til dine omgivelser. Du er velformuleret og leverer dine budskaber tydeligt med en naturlig gennemslagskraft, både i skrift og tale. Det er vigtigt, at du er effektiv, initiativrig og selvstændig af natur. Derudover vægtes det højt, at du motiveres af muligheden for gennem dit arbejde at gøre en positiv forskel i andre menneskers liv.

Du er indstillet på et job, hvor der vil være rejseaktivitet i et vis omfang, der afhænger af de internationale projekters karakter. Omfanget anslås til at være begrænset til ca. 20 dage udenfor Danmark.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rasmus Kjær fra BESTSELLER Recruitment på 5215 1326 senest 23. april 2017. Vi indkalder løbende til samtaler og tager jobannoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.