Hvorfor vælge Cryos?

Cryos stræber hele tiden efter at sikre det bedste udvalg af donorsæd i høj kvalitet fra alle racer og etniciteter.

Det betyder, at du kan vælge en donor fra det bredeste udvalg af enten Non-ID Release eller ID Release donorer med enten en basis eller en udvidet profil. Der skelnes mellem basis og udvidet profil på baggrund af hvor meget personlig information omkring donoren der er tilgængeligt samt tilgængeligheden af billeder, lydoptagelse, håndskreven hilsen, EQ-profil og personalevurdering. Det er også muligt at vælge en eksklusiv sæddonor.

Guinness rekordbog har dokumenteret, at Cryos har det største udvalg af sæddonorer i verden. Cryos samarbejder med et omfattende netværk af klinikker og hospitaler verden over, hvilket har gjort det muligt for Cryos at opnå det højeste antal registrerede graviditeter ved hjælp af donorsæd i verden.

Sikkerhed, omhyggelig screening og medicinske tests

Cryos er licenseret i overensstemmelse med Europæisk vævslov, hvilket sikrer de højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. Dette betyder at Cryos kan levere donorsæd i alle europæiske lande samt eksportere til lande uden for Europa.

Donorene skal leve op til strenge udvælgelseskriterier og gennemgår omfattende medicinske undersøgelser før de bliver accepteret som sæddonorer.

For Cryos - er det personligt

Cryos leverer sædkvalitet som møder dine personlige behov til fertilitetsbehandling.

For Cryos er høj kvalitet og professionel service det vigtigste i relationen med vores kunder. Vi arbejder altid hårdt for at forbedre og udvide vores service, og i dag taler vores kundeservice og logistikafdeling både skandinavisk, engelsk, fransk, tysk, spansk og italiensk.

Desuden har vi med vores adskillige sprogsider den mest omfattende information til rådighed online.