Dit reserveringsdepot

Nedenfor kan du læse hvordan du kan bestille udlevering, tilføje flere strå, forlængelse og ophævelse

Sådan får du udleveret donorsæden fra dit reserveringsdepot

Når du ønsker donorsæden leveret, kan det ske online med brug af dit brugernavn og password.

Du kan også udfylde en manuel udleveringsanmodning. Denne indsendes pr. email, brev eller fax til Cryos sammen med en kopi af sikker billedlegitimation f.eks. pas eller kørekort. Donorsæden kan sendes til dig selv til hjemmeinsemination eller til en klinik.

Sådan tilføjes flere strå til eksisterende reserveringsdepot

Så længe vi stadig har sæd fra sæddonor på lager, kan det købes online og lægges i dit eksisterende depot. Tilkøb foretages som almindelig reservering, hvor du blot vælger "Tilføj til eksisterende reservation" under "Vælg reservering".  Du betaler kun for én reserveringsperiode ad gangen, ligegyldigt hvor mange strå der ligger i depotet, og ligegyldigt om der tilkøbes strå senere.

Sådan forlænges reserveringsperioden

En reservation kan altid forlænges. I god tid inden udløb, sender vi en emailpåmindelse. Hvis man ikke har email, koster påmindelser pr. brev 7,50 EUR i gebyr. Hvis man ønsker anbefalet brev koster det 15 EUR i gebyr.

Sådan ophæves reserveringsdepotet

Når du ønsker at ophæve depotet, kan det ske online med brug af dit brugernavn og password.

Du har også mulighed for at udfylde en manuel ophørserklæring, som indsendes til os pr. brev, mail eller fax til Cryos sammen med en kopi af sikker billedlegitimation f.eks. pas eller kørekort.
Du kan vælge kun at ophæve nogle af stråene fra dit depot. Når stråene er ophævede, får du 75 % af reserveringsbeløbet refunderet (tidligere aftaler kan være en anden procent) for de strå, som ikke er blevet udleveret.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Hvis ikke så kontakt os endelig og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Cryos´ kundeservice kommunikerer på følgende sprog: Skandinavisk, engelsk, fransk, tysk, spansk og italiensk.