Bliv sæddonor

Kære Donor
For at beskytte dig og vores personale mod at blive smittet med COVID-19 har vi ændret vores processer for både eksisterende og nye donorer.

Er du allerede donor hos os
Vi følger henvisningerne fra Sundhedsmyndighederne og derfor har vi midlertidigt sat sæd donationer på pause. Vi kontakter dig så snart corona situation forbedres og vi åbner op igen.

Er du ny donor
Vores donorkoordinatorer sidder klar ved telefonenerne til svare på spørgsmål og vi modtager gerne nye ansøgninger fra nye kandidater. Du kan derfor forvente at blive kontaktet af os indenfor 24 timer på hverdage efter du har indsendt din ansøgning.

Vi har i denne Coronatid ændret vores procedurer, så vi har mulighed for at afholde online video møder med nye kandidater og herved sikre at godkendelsesprocessen kan påbegyndes allerede nu.

Pas godt på dig selv.
De bedste hilsner Cryos Teamet
__________________________________________________

Som sæddonor hjælper du andre mennesker med at få opfyldt det største ønske i deres liv. Samtidig modtager du en økonomisk kompensation, når du donerer sæd.

Næsten alle har en drøm om at få børn, men nogle har brug for lidt hjælp til at få drømmen til at gå i opfyldelse. Som sæddonor hjælper du andre mennesker med at få opfyldt deres drøm samtidig med, at du modtager en kompensation for din hjælp.

Ansøg her


Hvorfor blive sæddonor?

  • Du gør en forskel i andre menneskers liv
  • Du modtager op til 500 kr. per donation
  • Du bliver tjekket for genetiske og infektiøse sygdomme
  • Du får testet din sædkvalitet

Hvorfor vælge Cryos som sædbank?

Cryos har mere end 30 års professionel erfaring med sæddonation, og vi er stolte af at kunne kalde os verdens største sædbank. Vi lægger vægt på sikkerhed og ærlighed, og vi sikrer os, at vores donorer føler sig trygge gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at vores donorer er godt informerede, når beslutningen om at blive sæddonor skal tages.

Du kan læse mere om vores vision og historie her.

Hvem kan blive sæddonor?

For at blive sæddonor hos Cryos skal du være mellem 18 og 45 år og have et godt fysisk og mentalt helbred.

Vi søger alle typer af mænd fra alle etniske grupper, racer og nationaliteter.

Hvis du kunne tænke dig at være ID Release sæddonor, er dette et plus, da der er stor efterspørgsel på donorsæd fra ID Release sæddonorer. Vi søger dog også Non-ID Release sæddonorer, og beslutningen om at være Non-ID Releas eller ID Release sæddonor er helt op til dig. Læs mere om at være Non-ID Release eller ID Release sæddonor.