Bliv sæddonor

Som sæddonor hjælper du andre mennesker med at få opfyldt det måske største ønske i deres liv. Samtidig modtager du en kompensation for din indsats.

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn. For mange kan det imidlertid ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hjælper du andre med at få opfyldt deres drøm samtidig med, at du modtager kompensation for din hjælp. Hos Cryos kan du få op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. pr. måned.

Ansøg her


Hvorfor blive sæddonor?

  • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden med at få deres største drøm opfyldt
  • Du modtager kompensation for din donation – op til 500 kr. pr. donation
  • Du får jævnligt et helbredstjek, og på den måde er du sikker på, at du altid er sund og rask
  • Du får testet din sædkvalitet samt råd til, hvordan du selv kan forbedre den.

Hør vores tre donorer Henrik, Jacob og Thomas fortælle om, hvorfor de er sæddonorer.

Hvorfor vælge Cryos som sædbank?

Hos Cryos har vi mere end 30 års professionel erfaring med sæddonation, og hos os er høj kvalitet, sikkerhed og ærlighed i højsædet. Vi lægger stor vægt på, at vores donorer tager beslutningen om at blive sæddonor på det rette grundlag, samt at de føler sig trygge hele vejen igennem processen. Du kan læse mere om vores vision, mission og værdier her.

Din profil

Som sæddonor skal du være mellem 18 og 45 år samt være almindelig fysisk og psykisk sund. Desuden søger vi alle typer af mænd fra alle etniske grupper, racer og nationaliteter.

Har du lyst til at være Ikke-anonym Sæddonor er det et plus, da donorsæd fra ikke-anonyme donorer efterspørges af mange. Men vi søger selvfølgelig også anonyme sæddonorer – valget er dit og meget individuelt. Læs mere om valget mellem at være Anonym eller Ikke-anonym Sæddonor.

Når du bliver sæddonor, skal du desuden tage stilling til, om du vil have en Udvidet Profil eller en Basisprofil. Du kan læse mere om, hvad de forskellige profiltyper indeholder her.  

Læs mere om processen: Sådan bliver du sæddonor.