Bliv sæddonor

Som sæddonor hjælper du andre mennesker med at få opfyldt det største ønske i deres liv. Samtidig modtager du en økonomisk kompensation, når du donerer sæd.

Næsten alle har en drøm om at få børn, men nogle har brug for lidt hjælp til at få drømmen til at gå i opfyldelse. Som sæddonor hjælper du andre mennesker med at få opfyldt deres drøm samtidig med, at du modtager en kompensation for din hjælp.

Ansøg her


Hvorfor blive sæddonor?

  • Du gør en forskel i andre menneskers liv
  • Du modtager op til 500 kr. per donation
  • Du bliver tjekket for genetiske og infektiøse sygdomme
  • Du får testet din sædkvalitet

Hvorfor vælge Cryos som sædbank?

Cryos har mere end 30 års professionel erfaring med sæddonation, og vi er stolte af at kunne kalde os verdens største sædbank. Vi lægger vægt på sikkerhed og ærlighed, og vi sikrer os, at vores donorer føler sig trygge gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at vores donorer er godt informerede, når beslutningen om at blive sæddonor skal tages.

Du kan læse mere om vores vision og historie her.

Hvem kan blive sæddonor?

For at blive sæddonor hos Cryos skal du være mellem 18 og 45 år og have et godt fysisk og mentalt helbred.

Vi søger alle typer af mænd fra alle etniske grupper, racer og nationaliteter.

Hvis du kunne tænke dig at være Ikke-anonym sæddonor, er dette et plus, da der er stor efterspørgsel på donorsæd fra Ikke-anonyme sæddonorer. Vi søger dog også Anonyme sæddonorer, og beslutningen om at være Anonym eller Ikke-anonym er helt op til dig. Læs mere om at være Anonym eller Ikke-anonym sæddonor.